NORDLEK har gjort avtale med eit utval restaurantar i Arendal slik at deltakarar kan bestille bord og mat på førehand til ein god pris.
Det er begrensa kor mange bestillingar som kan bli gjort på kvart tidspunkt, så ver obs på at restaurantane kan bli fullbooka.
Det vil òg vere sal av enkel mat på Sam Eydes plass/Kulturhuset.
Tidspunk for moglege reservasjonar.
11:30 – 15:30: Lønsj
16:00 – 20:30: Middag
Et så mykje du vil av både varm og kald mat.
Tapasbuffet, lønsj: NOK 289
Tapasbuffet, middag: NOK 399
Tidspunk for moglege reservasjonar.
13:00 – 14:30
14:30 – 16:00
16:00 – 17:30
17:30 – 19:00 (ingen pizza-buffet)
19:00 – 20:30 (ingen pizza-buffet)
Pizzabuffet: NOK 150
et så mykje du vil
BLT sandwich: NOK 200
kyllingbryst, steikt bacon, salat, tomat og majones. Melon og kvitlauksdressing ved sida.
Egonburger: NOK 250
160g storfekjøtt, chipotleaioli, salat, sylta raudlauk, ost, bacon, steikt lauk, sopp og peppersaus. Kvitlauksdressing og pommes frites ved sida.
Tidspunk for moglege reservasjonar.
11:30 – 15:00: Lønsj
16:00 – 20:00: Middag
Chili con carne: NOK 175
Krema fiskesuppe: NOK 200
m/focaccia
Smashburger: NOK 200
m/salat, tomat, bacon, sylta lauk, laukringar og pommes frites
Kyllingsalat: NOK 200
m/focaccia
Forrett
Scampisalat: NOK 100
Krema fiskesuppe: NOK 100
Hovudrett
Grilla aubergine og ratatouille: NOK 200
med blanda salat
Torskeloin: NOK 400
med sesongens grønsaker, urtebaka potetar og Beurre Blanc
Heilsteikt filet av okse: NOK 400
med sesongens grønsaker, urtebaka potetar og raudvinssaus
Dessert
Pannacotta med bringebærsaus: NOK 100
Jordbær med vaniljesaus: NOK 100
Tidspunk for moglege reservasjonar.
13:00 – 14:30
14:30 – 16:00
16:00 – 17:30
17:30 – 19:00
19:00 – 20:30
20:30 – 22:00
Burger: NOK 200
Taco: NOK 200
Pizza: NOK 200
Asiatisk: NOK 200
Adresse:
Kulturkammeret
Kirkegaten 2B
4836 Arendal
Opningstider:
15. juli kl. 14-18
16. juli kl. 8–24
17. juli kl. 8–24
18. juli: kl. 8–24
19. juli: kl. 8–24
20. juli: kl. 8–24
21. juli: kl. 8–12